SØEN

På Bygholm Sø er det fortrinsvis outriggere, man ror i.

Udover single- og dobbeltsculler har vi en dobbelt 3’er og en dobbelt 4’er. Som noget nyt fra sæson 2012 råder vi desuden også over 3 Edonbåde med ”støttehjul”. – Der er også en 2-årers inrigger på søen.

Horsens Roklub har lokaler i forbindelse med søen, hvor vi har vores robåde opbevaret, og hvor der er omklædningsrum og toilet.

Outriggede både er oftest dem, man forbinder med kaproning. Bygholm sø er ikke kun for dem, som vil træne til kaproning. Med de smukke omgivelser er det også ideelt for motionister, som gerne vil have en naturoplevelse på lige fod med dem, som går, løber eller cykler rundt om Bygholm sø.

Vi har fast roaften mandag og onsdag, hvor vi starter vi klokken 17:00.

Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at møde op eller kontakte et bestyrelsesmedlem.