SENIORAFDELING

Er du mellem 18 og 99 år er du velkommen til:

* Motionsroning
* Hyggeroning
* “Sved på panden”-roning
* Kirkebådsroning
* Ergometertræning
* Langtursroning

Alt dette kan du opleve i vores klubhus på Langelinie, hver tirsdag og torsdag kl. 18:30 fra standerhejsning til standerstrygning. Hver gang er der kaffe/te og brød i vores klubhus efter roning.

Desuden arrangeres der kortere eller længere ture i weekenden og i sommerferien både på fjorden og i fremmed farvand. Hold øje med opslag i klubben, på rokort.dk og se endvidere i ”kalenderen” her på vores hjemmeside.

Den 1. tirsdag i hver måned er der medlemsmøde efter daglig roning kl. 21:00 ( om vinteren mødes vi kl. 19:30). Her er der mulighed for at høre nyt fra bestyrelsen, komme med ris og ros, høre om kommende arrangementer og ofte har hvert medlemsmøde – om vinteren – et tema.

Om vinteren reparerer vi på bådene, har ergometerroning,  laver fællesspisning , har søndags gå-ture samt andre arrangementer af social art.
Kom og oplev naturens gang, få frisk luft, motion samt hyggelige timer på en af Danmarks smukkeste fjorde.