2012

Grilltur til Boller Skov

 

Onsdag den 27.6.2012 havde vi valgt at afholde grillaften med ungdomsroerne – ikke et dårligt valg vejrmæssigt, men også det øvrige indhold i aftenen blev meget vellykket.

Vi startede i 4 toårers inriggere med kurs mod Boller skov og blæste derud – en stor del for træsejl! Landgangen var – for nogle – grænseoverskridende, dels p.gr.a elementet i sig selv, dets temperatur og dels en anseelig tilstedeværelse af vand- og brændmænd, men alle kom – ikke tørskoede, men uden ”brændmærker” – i land.

Det var ikke helt nemt at få ”tøjret” bådene; vi måtte opgive ankrene og trække bådene delvis på land, men så var vi også klar til at få gang i vores engangs-grill! Snart duftede der lifligt af pølser og (brændt!) pølsebrød, og kartoffelsalaten gled også hurtigt ned. Nu skulle træer bestiges og hyggesnakken bredte sig. Et besøg af 2 hold forældre gav også ”pote”: pludselig dukkede to store kagedåser med muffins op !!!!!

Som afslutning på den kulinariske del, var der uddeling af melon – og pludselig var klokken mange, og vi måtte vende næsen mod Horsens.

Det blev en fin og hurtig hjemtur, da vinden havde lagt sig. Takket være stor grundighed omkring ombordstigningen havde vi ikke meget sand i bådene, så rengøringen var let, og klokken 21.30 var alle klar til at ønske ”God sommerferie” og tak for en dejlig tur. – Det er vist ikke sidste gang, vi prøver det!!

Gitte

 

Følgende sponsorer holder Horsens Roklub flydende