URO-KALENDER

Øvede ungdomsroere, som har roet i klubben tidligere, kan deltage i inriggerroning på fjorden fra standerhejsning (sidste lørdag i marts) – på de faste roaftener (tirsdag og torsdag kl 18.30)
Ca. 1.maj starter vi roning i outriggere på Bygholm Sø
Ud over den daglige roning er der mulighed for deltagelse i arrangementer, både på landsplan og i Ronet Syd. Vi arrangerer også grill-aftener og andre sjove aktiviteter!

Hvis vejret ikke er til roning, laver vi andre ting i klubben – som f.eks. ror i ergometre, lærer at binde knob, laver mad osv. Alt afhængigt af, hvad vi har lyst til!

Om vinteren ror vi i ergometre og kan deltage i konkurrencer, både på landsplan og i Ronet Syds ungdomsafdeling, hvor vi mødes nogle gange og træner sammen. Nogle år er der mulighed for at svømme 1 gang om ugen.

Vi tager imod nye ungdomsroere hele året rundt – dog tilrettelagt, så der tages hensyn til den enkelte roer.

Horsens Roklub stiller et krav til alle ungdomsroere om, at de skal kunne svømme 600 meter. Hos os er sikkerheden i top!

For at få lov at ro, skal du medbringe en tilladelse fra dine forældre, med underskrift.
Ønsker du yderligere oplysninger skal du kontakte ungdomslederen.

December 2013